Afbeelding

advertorial Eerste Helmondse Craft Beer Festival bij De Cacaofabriek

Advertorial

Zaterdag 1 en zondag 2 juni vindt de allereerste editie van het Craft Beer Festival plaats op het buitenterrein van De Cacaofabriek in Helmond. Een speciaalbierfestival waar bezoekers smaakvolle bieren van over de hele wereld kunnen ontdekken.

De feestelijke eerste editie van het festival, dat wordt georganiseerd in samenwerking met Proeflokaal Goesting uit Venray, wordt afgetrapt met een tiental brouwerijen, food, muziek en film. Ofwel: het recept voor een gezellig weekend met vrienden en familie. 

Binnen- en buitenlandse brouwerijen
Brouwerijen van over de hele wereld komen naar Helmond om bezoekers van het Craft Beer Festival hun lekkerste en mooiste bieren te laten ontdekken. Zo zijn onder andere Arpus uit Letland, Põhjala uit Estland en Brouwerij De Klep uit Venlo dit eerste weekend van juni aanwezig.

Samenwerkingen
In de organisatie van het nieuwe Craft Beer Festival werken Stichting De Nederlandsche Cacaofabriek en Horeca Cultuur Helmond BV - die de brasserie van De Cacaofabriek exploiteert - samen met Proeflokaal Goesting uit Venray. Een gevestigde naam als het gaat om speciaalbieren. In het sfeervolle proeflokaal kunnen bezoekers kennismaken met allerlei nieuwe speciaalbier-smaken. Met het Craft Beer Festival in Helmond wordt op eenzelfde heerlijke beleving ingezet.

Zaterdag 1 juni van 14.00 t/m 22.00 uur. Zondag 2 juni van 12.00 t/m 20.00 uur. Een dagticket kost € 20,-. Daarmee krijgt een bezoeker toegang tot het festival, een Cacaofabriek-glas en vier munten voor refills. Tickets zaterdag 1 juni: bit.ly/441FbK9. Tickets zondag 2 juni: bit.ly/3Uiajlv. Algemene Webpagina: https://cacaofabriek.nl.